امروز جمعه۴ اسفند ماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۳۳:۳۳

شناسه خبر: 1121
منتشر شده در تاریخ: ۶ مرداد ,۱۳۹۴
ساعت: ۵:۱۷ ب.ظ

ابراهیم طاهری، روز سه شنبه در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی این شهرستان افزود: در این راستا، کارخانجات آرد باید آرد غنی شده در اختیار نانواها قرار دهند.وی، با اشاره به اهمیت بالای وجود سبوس در نان اظهار کرد: تمام نانوایی ها موظف به استفاده از آرد غنی شده سبوس دار هستند.فرماندار عجب […]

http://uupload.ir/files/5cd_81678498-70026443.jpg

ابراهیم طاهری، روز سه شنبه در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی این شهرستان افزود: در این راستا، کارخانجات آرد باید آرد غنی شده در اختیار نانواها قرار دهند.



وی، با اشاره به اهمیت بالای وجود سبوس در نان اظهار کرد: تمام نانوایی ها موظف به استفاده از آرد غنی شده سبوس دار هستند.



فرماندار عجب شیر، با بیان اینکه مردم باید از نان هایی که به دلیل وجود سبوس بیشتر رنگ تیره تری دارند استفاده کنند، گفت: تصور قدیمی در جامعه مبنی بر اینکه نان سفید باکیفیت تر است، باید از بین برود.



طاهری، بر اجرایی شدن مصوبات کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی این شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: همه مسوولان موظف هستند در راستای سیاست های کلی دولت تدبیر و امید با بررسی مسایل و مشکلات مردم برای برطرف کردن آن ها اهتمام کنند.



وی، با اشاره به اینکه آب شرب این شهرستان مشکل بهداشتی ندارد و شبکه آب تمامی روستاهای باقی مانده باید تا پایان سال جاری به شبکه آب فاضلاب روستایی واگذار شود، گفت: بحران آب در بیشتر نقاط کشور بویژه در این شهرستان به دلیل کاهش بارندگی و کاهش آب های زیرزمینی وجود دارد.



طاهری، با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی مناسب برای استفاده از آب شرب، افزود: باید در بحث مدیریت مصرف نیز اهتمام جدی شود.



وی، خواستار برنامه ریزی برای ساماندهی فاضلاب روستایی در بخش قلعه چای عجب شیر شد و گفت: از مشکلات بهداشتی در روستاهای این شهرستان دفع غیربهداشتی فاضلاب خانوارها و فضولات حیوانی در بخشی از روستاها است که علاوه بر شیوع بعضی از بیماری ها باعث نامناسب شدن جلوه محیط روستا می شود.

برچسب‌ها: خبر عجب شیر, اخبار عجب شیر, فرماندار عجب شیر, طاهری

اخبار مرتبط :